ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΩΝ
ΑΡΧΗ ΑΔΕΙΩΝ

Team

Χριστος Καρας

Κατάγεται από το Παραλίμνι και την Αμμόχωστο. Φοίτησε στην Αμερικάνικη Ακαδημία Λάρνακας και μετά την αποφοίτηση του εντάχθηκε στην Εθνική Φρουρά. Είναι Δικηγόρος και απέκτησε τον τίτλο “Barrister at Law” στο Ηνωμένο Βασίλειο, μέλος του “Inner Temple”. Μετά την επιστροφή του στην Κύπρο άρχισε να εργάζεται ως δικηγόρος στο Δικηγορικό Γραφείο «ΑΝΤΩΝΗΣ Κ. ΚΑΡΑΣ Δ.Ε.Π.Ε. όπου ασκεί την Δικηγορία μέχρι και σήμερα. Είναι επικεφαλής του δικηγορικού Οίκου και ασκεί μάχιμη και συμβουλευτική δικηγορία εκπροσωπώντας, μεταξύ άλλων, μεγάλους Οργανισμούς από την Κύπρο και το εξωτερικό. Ταυτόχρονα με τις επαγγελματικές δραστηριότητές του, άρχισε να αναπτύσσει έντονη κοινωνική και πολιτική δράση. Είναι Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Αρχής Αδειών Κύπρου. Είναι επίσης Αντιπρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αμμοχώστου. Συμμετέχει ενεργά σε νομικά συνέδρια, σεμινάρια και εκδηλώσεις για τα θέματα της ειδικότητάς του. Περεταίρω διετέλεσε Δικαστής του Εφετείου της (Κ.Ο.Κ.) Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθόσφαιρας. Είναι νυμφευμένος και απέκτησε δυο τέκνα.

Team

Παναγιωτης Παναγιωτου

Γεννήθηκε στις 28.10.1986 στην Λευκωσία. Είναι απόφοιτος της Αγγλικής Σχολής Λευκωσίας. Είναι κάτοχος πτυχίου International Hospitality & Tourism Management από το University of Surrey και μεταπτυχιακού International Business Management από το University of Manchester.Είναι επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης/διευθυντής ξενοδοχειακής μονάδας στον Πρωταρά.

Team

Σαββας Παυλικας

Γεννήθηκε στις 12/05/1965 στην Πάφο.Είναι απόφοιτος του ενιαίου Λυκείου Πόλις Χρυσοχόους. Είναι κάτοχος πτυχίου Hotel and Restaurant Management από New York Institute of technology και μεταπτυχιακού International Business Management από το University of the West of England- Bristol. Είναι επιχειρηματίας και εργάζεται στην Πάφο.

Team

Παναγιωτης Γεωργοπουλος

Γεννήθηκε στις 28.06.1977 και κατάγεται από Λεμεσό και Λευκωσία. Είναι απόφοιτος του Λυκείου Απ. Πέτρου και Παύλου στη Λεμεσό Έχει σπουδάσει στο Ηνωμένο Βασίλειο και είναι κάτοχος πτυχίου Economics and Politics & Government καθώς επίσης και του μεταπτυχιακού Business Administration από το University of Kent at Canterbury. Με την επιστροφή του στην Κύπρο έχει εργαστεί σε διάφορες τοπικές και πολυεθνικές εταιρείες και παράλληλα απέκτησε τον επαγγελματικό τίτλο του εγκεκριμένου λογιστή (ACCA).

Team

Ανδρεα Μανωλη

Η Άνδρεα Μανώλη είναι πτυχιούχος νομικής (University of Leicester), κατέχει μεταπτυχιακό στο Διεθνές Εμπορικό Δίκαιο (University of Nottingham) και μεταπτυχιακό στην Ασφάλεια και Διπλωματία (UCLan). Είναι πιστοποιημένη διαιτητής (Αrbitrator) και κατέχει TEFL. Είναι υποψήφια διδάκτορας και επί του παρόντος εργάζεται ως λέκτορας στο Πανεπιστήμιο UCLan Κύπρου

Βικτωρ Φ. Ακαμας

Γεννήθηκε στη Λευκωσία και υπηρέτησε επί σειρά ετών στην Αστυνομία Κύπρου ως Δικανικός Πραγματογνώμονας, παρακολουθώντας πολλές εκπαιδεύσεις και σεμινάρια σχετικά με τη Δικανική Εγκληματολογία. Το 2011 παραιτήθηκε από τις τάξεις της Αστυνομίας και σήμερα ασκεί το επάγγελμα του δικηγόρου, στο δικό του δικηγορικό γραφείο.

Μαργαριτα Δανου

H Μαργαρίτα Δανού σπούδασε Αρχιτεκτονική στην σχολή Architectural Association στο Λονδίνο. Από το 1991 διευθύνει το αρχιτεκτονικό γραφείο Μαργαρίτα Δανού Αρχιτέκτονες Συνεργάτες στη Λευκωσία. Έχει διακριθεί σε Παγκύπριους και Ευρωπαϊκούς Διαγωνισμούς και το 2004 της απονεμήθηκε το Κρατικό Βραβείο Αρχιτεκτονικής. Από το 2011 είναι ειδικός Συνεργάτης στο Τμήμα Αρχιτεκτονικής του Πανεπιστημίου Λευκωσίας.

Team

Αβρααμ Φλουρης

Ο Αβραάμ Φλουρής γεννήθηκε στις 02 Μαΐου το 1986 στην Αραδίππου. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και εργάζεται ως ηλεκτρολόγος μηχανικός στην A&P.